Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

4ος Ημιμαραθώνιος Χίου

Συγκίνηση, χαμόγελα, άμιλλα.

ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο 4ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Στιγμές ξεγνοιασιάς, χαμόγελα, συγκίνηση και ικανοποίηση προσέφερε ο 4ος Ημιμαραθώνιος στο Νησί της Μαστίχας που για μία ακόμη χρονιά με την πολύτιμη συμβολή του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου αποτέλεσε πόλο έλξης για δεκάδες αθλητές από την Τουρκία αλλά και χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Η φετινή διοργάνωση παρά την οικονομική κρίση δεν στερούνταν σε τίποτα των διοργανώσεων που προηγήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια αφού η υποδοχή κι εξυπηρέτηση των αθλητών ήταν άψογη από κάθε άποψη.
Άτομα κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να τρέξουν ή να περπατήσουν μέσα από τα δρομάκια του Κάμπου διανύοντας μία εξαιρετικού κάλλους διαδρομή.
Οι 500 περίπου δρομείς έστειλαν μήνυμα ευγενούς άμιλλας αλλά και ευ αγωνίζεσθε αφού η θέση στην τελική κατάταξη δεν είχε καμία απολύτως σημασία μιας και τα χαμόγελα ήταν αυτά που κέρδισαν.
Ξεχωριστή υπήρξε η συμμετοχή των Ατόμων με Αναπηρία που αγωνιζόμενα με τα αναπηρικά αμαξίδια έδωσαν το δικό τους μήνυμα ότι η θέληση είναι πάνω από όλα τα εμπόδια.
Σημαντική και φέτος υπήρξε η συμβολή του Δήμου, της Περιφέρειας, της Αστυνομίας, του Στρατού, της Πυροσβεστικής, της ομάδας «Όμικρον», των ραδιοερασιτεχνών αλλά και των φυσικοθεραπευτών του νησιού που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους αθλητές.
Πρώτος στον Ημιμαραθώνιο τερμάτισε ο δικός μας Χριστόφορος Μερούσης με διαφορά από τους υπόλοιπους.
Οι διοργανωτές πάντως ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο του 2016, αφού όπως είπαν η διοργάνωση πλέον αποτελεί θεσμό αλλά και σημείο αναφοράς στα αθλητικά δρώμενα της Χίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: